Våre tjenester

Arkitektkontoret k16 har lang erfaring med tilbygg, nybygg, påbygg og arkitekttjenester for leilighetskompleks, bolig, hytte og næringsbygg. Vi loser prosjektet gjennom alle ledd; fra planlegging, saksbehandling, innhenting av anbud, utførelse og oppfølging av byggeprosjektet. Velg tjenesten du ønsker å vite mer om, eller kontakt oss for spørsmål om våre arkitekttjenester. 

Ta kontakt

Leilighetskompleks

Med lang erfaring innen arkitektfaget fra både store og små oppdrag, i både offentlig og privat sektor, bidrar vi med å utvikle fleksible, funksjonelle og moderne løsninger for leilighetskomplekser.

Hus

Sitter du med ønske om å bygge nytt hus? Finner du ikke ditt drømmehus i ferdighuskatalogen? Da kan et arkitekttegnet hus være den riktige løsningen for deg.

Påbygg

Hjemmet er en viktig del av våre liv, men over tid opplever mange behov for nye løsninger og mer areal. Huseiere står da overfor valget mellom kjøp av ny bolig, eller gjøre endringer på eksisterende bolig.

Tilbygg

Sitter du med ønsker om å utvide huset grunnet plassmangel, eller kanskje du har behov for et ekstra rom? Det kan være mange grunner til at du trenger større plass, og da kan det være aktuelt med tilbygg.

Hytte

Mange nordmenn ønsker seg en hytte ved sjøen, i skogen eller på fjellet. Dersom du drømmer om en skreddersydd hytte tilpasset dine behov og din unike stil, kan en arkitekttegnet hytte være en god løsning for deg.

Næringsbygg

Dagens næringsbygg og kontorer har et stort behov for å fungere optimalt, og stiller derfor strenge krav til praktiske løsninger, funksjonalitet, universell utforming og energieffektivitet.