Om Arkitektkontoret K16

Arkitektkontoret K16 AS har fem medarbeidere - sivilarkitekter og teknisk tegner - med bred kompetanse innen bygningsprosjektering og regulering

Ta kontakt

Om oss

Arkitektkontoret k16 har lang erfaring med alle typer arkitektarbeid. Våre sivilarkitekter har høy kompetanse og hjelper deg med å realisere dine drømmer og behov knyttet til ulike typer bygg. Kontoret har et vidt spekter av store og små oppdrag i offentlig og privat sektor: reguleringsplaner, skoler, barnehager, omsorgsboliger, næringsbygg, kjøpesenter, kontorbygg, industri- og lagerbygg, leilighetskomplekser, eneboliger, fritidsboliger o.a. I hovedsak opererer vi i Buskerud, Vestfold, Østfold og Akershus; med hovedtyngde i Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker, Svelvik og Sande. 

Les mer om noen av prosjektene vi har utført.

Holder i gjennomførelsen fra start til slutt

Lar du oss ta hånd om ditt prosjekt, holder vi i gjennomførelsen fra start til slutt. Vi står for alt fra planlegging og prosjektering til oppfølging i utførelsesfasen. I tillegg sørger vi for at nødvendige søknader og andre formaliteter kommer på plass til riktig tid. Arkitektkontoret K16 AS leverer også konsulentbistand til kommunal saksbehandling i plan- og byggesaker. 


God veiledning under hele prosessen

Som arkitektkontor har vi bred kompetanse innen bygningsprosjektering og regulering. Vår lange erfaring gjør oss i stand til å gi veiledning og gode råd under alle faser av prosjektet. Samtidig har vi eksterne samarbeidspartnere som vi henter inn ved behov. Vårt mål er at våre kunder skal få funksjonelle bygg tilpasset sin bruk, samtidig som utførelsen er mest mulig kostnadseffektiv.


Arkitektkontoret K16 AS ble etablert i 1999 av sivilarkitektene Jan Øyvind Berntzen og Bjørn Pettersen. Kontoret teller i dag fem ansatte:

Dyktige arkitekter som har tegnet mange flotte bygg!

Kari Skogen Sand

Solveig K. Hauge sitt profilbilde

Solveig K. Hauge

Sivilarkitekt MNAL

  920 81 325

  s.hauge@ark16.no

Morten Sand sitt profilbilde

Morten Sand

Sivilarkitekt MNAL

  920 81 926

  m.sand@ark16.no

Milena Mitrovic sitt profilbilde

Milena Mitrovic

Sivilarkitekt MNAL

  920 82 013

  m.mitrovic@ark16.no

Anja Pettersen sitt profilbilde

Anja Pettersen

Teknisk tegner

  920 81 736

  a.pettersen@ark16.no

Anne-Grethe Selvig sitt profilbilde

Anja-Grethe Selvig

Kontor/økonomi

  920 81 848

  a.selvig@ark16.no